top of page
Image by Kelly Sikkema

Veel gestelde
vragen

?

 • Waar vind ik meer informatie over de opleiding?
  Onder de foto op de pagina van de opleiding staat een menu met een pijltje. De meeste relevante info vindt je daar. Wil je meer weten? schroom dan niet om een mailtje te sturen naar contact@adhdasters.nl. We helpen je graag verder.
 • Ik ben ook in coaching/ therapie, is deze opleiding nu wel slim om te doen?
  In een woord, ja! De methodieken die we gebruiken zijn niet schadelijk aan een lopend proces, juist eerder helpend. Zorg voor alle zekerheid wel dat wij op de hoogte zijn van het geen waar jij nu aan werkt. Ben je bij ADHD masters in coaching, dan kan je rekenen op een mega boost van jouw ontwikkeling.
 • Ik krijg de financiën niet rond, maar ik wil wel meedoen, wat nu?
  We zijn de rotste niet, en we vinden eigenlijk dat wat je bij ons leert, voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. Wanneer je het financieren ingewikkeld vindt, neem dan even contact op Bas of Marjolein. Bas@adhdmasters.nl / Marjolein@adhdmasters.nl. Wie weet kunnen we een mooie oplossing vinden.
 • Ik wil geen coach worden en ook geen praktijk starten, kan ik deze opleiding dan wel doen?
  Zeker weten! Uiteindelijk gaat het om een heleboel mooie skills en een dosis zelfontplooing die je in alle facetten van het leven in kan zetten. Of je nou begeleider, psycholoog, therapeut, leerkracht of iemand die met mensen werkt bent, je zal deze gereedschapskist vaak opentrekken.
 • Wordt ADHD coaching vergoed door de zorgverzekeraar?
  Soms, maar over het algemeen wordt coaching niet vergoed door de zorgverzekeraar, maar soms wel deels. Dit is afhankelijk van de zorgverzekeraar en van je polis. Heb je aanvullende pakketten? Dan is de kans al groter dat er deels vergoed kan worden. Het is altijd mogelijk contact op te nemen met je zorgverzekeraar hierover. Je bent immers goedkoper wanneer je minder uitvalt voor een verzekeraar. Let op de polis op 'alternatieve geneeswijzen' . Daar vallen wij vaak onder!
 • Kan ik vergoeding krijgen voor ADHD coaching?
  Soms wel! Er zijn verschillende manieren om de kans op vergoedingen te vergroten. -PGB (aan te vragen bij de gemeente) -Je werkgever (Dit noemen we ADHD & Werk) -Zorgverzekeraar, indien je voldoende bent verzekerd. We kunnen dit altijd met je bespreken tijdens een kennismaking
 • Ik wil graag in coaching maar ik kan het niet betalen, wat nu?
  Coaching kost geld, maar we proberen zoveel te helpen waar mogelijk. Je kunt altijd kijken naar Zorgverzekeraar, PGB en wergever, maar we denken graag met je mee. Schroom niet om het aan te geven, we komen er vast wel uit.
 • Ik kan niet kiezen wat ik moet doen of welke coach...Help!
  Ai! Keuzestress! Dat kennen we. We kunnen je helpen. Wanneer jij op het contactformulier aangeeft waar je aan zou willen werken in coaching of trainingen, dan kijkt ons opperhoofd Bas welke coach het beste bij jou aansluit om een kennismaking te doen. Hij kent de coaches goed. In de kennismaking kan je dan samen ook uitdiepen wat voor jou de beste weg is, als je dat nog niet weet. Zelfs als dat niet bij ons is.
 • Is ADHD masters weer een ander coachplatform?
  Kortgezegd... nee. Waar bij de meeste coachplatforms coaches betalen om uberhaupt op de website te staan doen de coaches dat hier niet. De coaches van ADHD Masters zijn allemaal handgeselecteerd. Tevens hebben wij onderling veel contact, intervisies én ontwikkelgesprekken die er voor zorgen dat jij kwalitatief goede coaching blijft ontvangen.
 • Mijn vraag staat er niet bij
  We zijn benieuwd naar je vraag en antwoorden deze graag. Laat een snel bericht achter in het contactformulier. We komen dan zo snelmmogelijk bij je terug!
 • Hoe kan ik chatten met andere leden?
  Wanneer je ingelogd bent op de website van ADHD masters kun je op het pijltje klikken naast je kleine ronde foto, rechtsbovenin het scherm. Hier kan je 'members'kiezen en contact leggen.
 • Zijn de gratis kennismakingen in persoon of online?
  De gratis en vrijblijvende kennismakingen zijn in de eerste plaats in persoon, op locatie. We vinden het dan ook het allerfijnst je in het echt te ontmoeten, ook voor coaching. Mocht je ver weg wonen of weining tijd hebben kan online ook, net als coachgesprekken. Sommige coaches coachen alleen online, dat staat er dan bij vermeld.
 • Wat kost ADHD coaching precies?
  Vanaf 15 februari 2024 bepalen alle bij ADHD Masters aangesloten coaches hun eigen, marktconforme coach-tarieven. Je kunt contact opnemen met de coach via de coachpagina om in contact te komen en meer te leren over tarieven.
bottom of page