top of page
Fietsen naar werk

Fluitend naar je werk

En opgeruimd weer naar huis

ADHD op werk coaching

Loop je steeds maar op je tenen op je werk? Of loop je juist steeds achter de feiten aan? Ben je steeds maar afgeleid en helpt het niet de omgeving te veranderen?

Misschien vind je jezelf 's avonds uitgeblust op de bank omdat je de hele dag op je werk bent leeggelopen, zijn je resultaten niet wat het moet zijn, of misschien zoek je juist wel een baan, maar welke dan?

 

Leer jezelf kennen als het gaat om ADHD en werk. Waar krijg je energie van en waarvan juist niet? Hoe werk ik en hoe kan ik dat inzetten? 

Fluitend naar je werk is het doel! Fijn voor jou én voor je werkgever.

Bij een ADHD en werktraject dekt je werkgever vaak de kosten. Je kunt hierover altijd in gesprek met je werkgever. Voor de werkgever is het vaak een goede investering zodat jij niet uitvalt en juist lekkerder in je vel zit op je werk, op de juiste plek.

Hoe pak je dit aan?

Kom eerst langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking, zodat je weet of dit voor jou gaat werken. Er is voor een werkgever niets fijner dan een werknemer die proactief met zichzelf aan de slag gaat. Dan kun je contact opnemen met je werkgever en het voorleggen. Nu kun je ook uitleggen wat je hebt ervaren. Wanneer jouw werkgever open staat voor ADHD op Werk coaching sturen wij de werkgever een offerte met de aandachtspunten. Zodra deze is goedgekeurd kunnen we aan de slag!

''Ik heb van mijn werkgever 8 sessies mogen doen bij ADHD masters. Op het werk zien ze mij vooruit gaan en het bevalt zo goed dat ik nu nog 8 sessies mag doen. Op het werk ben ik assertiever en meer ontspannen. Thuis ben ik nu ook een stuk gezelliger. Heel blij met deze coaching!''

Robbert, 36, Den haag

Hoe werkt ADHD op werk coaching ?

ADHD op werk coaching is een extra expertise van de meeste ADHD coaches bij ADHD Masters. Je komt dus bij de coach langs op locatie, of je spreekt elkaar online.

De meeste focus van de gesprekken ligt het snijvlak van persoonlijk en werk. We gaan actief aan de slag met hulpvragen in dienst van jou.  Vaak betekent dat we ook dat we samen kijken naar situaties buiten je werk, waar je profijt van hebt op je werk. Je kan namelijk je werk mee naar huis nemen, maar ook je huis mee naar werk. Het doel is om uiteindelijk effectiever te kunnen werken met ADHD en de bijvangst is dat je er privé ook op vooruit zult gaan.

Tijdens de eerste kennismaking zal de coach samen met jou globale doelstellingen maken, deze doelstellingen worden gecommuniceerd naar de werkgever middels een offerte. Dit wordt niet specifiek gecommuniceerd, om jouw privacy te beschermen. Denk aan globale doelstellingen zoals: verbetering in zelfvertrouwen, beter omgaan met emoties, rustiger werken, beter plannen, betere balans in je energiehuishouding en meer. 

Geen zorgen dat jouw werkgever ineens alles over je weet dus. 

Voor de werkgever is het mogelijk een tussentijdse evaluatie te houden. Ook hier worden geen persoonlijke details gedeeld, maar kunnen we wel goed zien waar de voortgang zit en waar deze misschien wat achterblijft. Dit geeft de mogelijkheid om het traject bij te stellen. Onze ervaring leert  dat dit meestal niet nodig is, we bieden wel deze mogelijkheid.

''ADHD coaching voor mijn werk ging goed. Ik kwam er achter dat ik niet op mijn plek zat en heb een nieuwe functie binnen hetzelfde bedrijf gekregen. Ik dacht dat dat allemaal niet kon maar ben door de coach toch geholpen om het gesprek goed aan te gaan. Heb nu een betere relatie met mijn baas en doe mijn werk naar behoren. ''

Jan Jaap, 31, Leiden

Neem de eerste stap

Kom langs voor een kennismaking om te zien of ook jij meer rust in je hoofd kan krijgen en effectiever kan functioneren met ADHD op je werk.

Maak kennis met een van onze coaches, waar je meer zal leren over ADHD op werk, over jezelf én hoe het werkt. Deze kennismaking is hetzelfde als een 'normale' kennismaking. Wil je werkgever niet helpen, dan kan je altijd nog zelf aan de slag bij ons. 

Wat anderen zeggen:

"Na een burn out heb ik coaching gevolgd en kan nu weer volledig voor de klas staan."

Ronald, docent middelbare school

We coachen mensen die o.a. werken bij:

Bol.com adhdmasters .jpeg
download.png
middin-logo.jpg
01.Logo_Wallpaper-1-scaled.jpg
download.jfif
download (1).jfif
LAN-Logo1.RGB__edited.jpg
Universiteit_Leiden-logo-9613B73873-seeklogo.com.png
images.png
logopraxis.png
ryYWBXt67n5lwN8s.jfif
bottom of page