top of page
ADHD coaching met het team ADHD coaches bij ADHD Masters

"van een vol hoofd naar vol in het leven door ADHD coaching"

Samen met je ADHD coach naar meer rust in je hoofd.

Misschien ervaar jij wel een gebrekkige focus, een vol hoofd, stemmingswisselingen, besluiteloosheid, spanning, snel overprikkeld zijn, impulsiviteit  of te overdenkend, snel onderprikkeld zijn, druk van buiten of juist alleen druk van binnen.

Komt bij jou alles hard binnen, of duurt het heel lang voordat je de woorden ergens voor hebt gevonden? Kom je niet op gang of kun je juist niet meer stoppen met wat je aan het doen bent?

Wat een boel! Het wordt al druk als je het leest. Misschien heb je er 1 van of misschien ervaar je ze wel allemaal tegelijk. 

De kans is groot dat je al veel goedbedoelde tips hebt gehad die misschien niet, of maar even werkten. Tips en adviezen die nog meer druk of tegenslag met zich meebrengen. Tijd voor een andere aanpak!

 

Er is hoop!

Of het nou om werk, privé of  studie gaat. We denken in mogelijkheden, maken het toepasbaar en zorgen dat het beklijft. Zonder stress en gedoe (want daar heb je vast al genoeg van gehad). En mét motivatie. We vinden het belangrijk dat wat je leert of ontdekt over jezelf, je dat ook zelf kunt toepassen in het dagelijks leven zonder onze hulp. ADHD coaching is dan ook altijd op maat voor jou.

 

Je begint met een kennismakingsgesprek met een ADHD coach. Hier kun je ervaren of het klikt en wat het jou kan brengen. Dit is gratis en vrijblijvend. Het liefst doen we dit op locatie bij de ADHD coach, net als de coaching zelf. Woon je ver weg, of heb je weinig tijd? Dan is Online ook een optie. 

En oja: Geen zorgen als je zelf de rode draad niet kan vinden, daar helpen wij je wel bij!

ADHD coach Linda Nummerdor bij ADHD Masters

Kennismaken

Met een ADHD coach

In dit filmpje legt Bas uit wat je kan verwachten tijdens een eerste kennismaking met een ADHD coach.

Hij vertelt ook over zijn eerste keer kennismaken met een ADHD coach, toen Bas zelf net begon als coachee.

Aan de slag met een ADHD coach

Wanneer je aan de slag gaat met een van onze ervaren ADHD coaches is het niet vreemd wanneer er een wereld aan mogelijkheden voor je open gaat.

Misschien ken je dat principe wel, dat als je een rode auto koopt je ineens overal rode auto's ziet. Dit heeft te maken met hoe je filters op dat moment ingesteld staan. Er zijn heus niet magisch ineens allemaal rode auto's, je neemt ze nu waar omdat je filters er op ingericht staan. 

Je zal met behulp van de ADHD coach anders leren kijken naar jezelf, de wereld en ADHD. Je maakt doormiddel van ADHD coaching letterlijk nieuwe verbindingen in je brein waar de stofjes wél goed kunnen lopen. Je maakt verandering in je filters waar jij dat prettig vindt zodat je meer gaat zien van wat je versterkt en helpt. Je brein gaat weer voor je werken zoals bedoeld. 

 Je ADHD coach is er ook om je te helpen eventuele belemmeringen te omzeilen of te verhelpen, waardoor jij nu niet in staat bent om lekker in je vel te zitten met ADHD of aanpassingen te maken in je gedachtepatronen. 

Het mooie is dat dit voor iedereen kan werken. Of je nou wel of geen ADD of ADHD diagnose hebt, wel of geen medicatie gebruikt, we staan klaar voor jou!

Invloed op anderen

En denk je nu zoiets als; 'anderen hebben het ergen dan ik en kunnen deze hulp beter gebruiken'?

Stel je dan eens voor wat jij kan betekenen voor je omgeving wanneer je zelf lekkerder in je vel komt te zitten. 

Wat we vaak zien is dat wanneer iemand meer in tune is met zichzelf , grenzen kan aangeven en verwoorden wat je nodig hebt je een positief effect op anderen krijgt. Zij raken dan ook weer positiever naar jou en zouden zomaar geïnspireerd kunnen raken om ook eens aan zichzelf te werken. We zien het vaak gebeuren.

Een positieve spiraal dus.

Luister dus niet langer naar al die belemmerende gedachten en maak op korte termijn kennis met jouw ADHD coach:

ADHD coach Willemijn van Grinsven bij ADHD Masters
ADHD coach Marjolein Ligthart bij ADHD masters

jouw ADHD coach-Team

Maak kennis met de trainers en coaches van ADHD masters. Allemaal ervaren ADD & ADHD coach.  

Benieuwd hoe zij je kunnen helpen? Klik op de foto om meer te lezen over de ADHD coach. 

''Bij heel veel verschillende coaches en psychologen geweest voor mijn depressie''. Na paar afspraken bij ADHD masters een hele andere manier van denken echt top!'' 

nathan
character-man-face-happy-smile-cartoon-_edited.jpg

“Ik ben heel blij met wat ik geleerd heb tijdens onze sessies. Er is heel wat makkelijker rust in m’n hoofd te creëren. Ik heb veel dingen geprobeert maar dit werkt wél”

Nina
3.png

”Ik dacht eigenlijk dat ik een soort handicap had omdat ik ADHD heb, maar daar denk ik nu heel anders over. Mijn hoofd is rustiger en ik kan nu ook omgaan met mijn gevoel. Stukken beter!"

kim
cute-woman-face-cartoon-vector-_edited.jpg

Geef jezelf een kans!

Als je het niet probeert, dan weet je het niet. Daarom zijn onze intakes gratis en vrijblijvend. Je praat dan met een ervaren coach.

Wacht niet langer en geef jezelf de kans om te ontdekken hoe het voor jou werkt.

Onze coaches staan klaar voor jou!

ADHD coaches van ADHD Masters
Geen abonnementen beschikbaarZodra er abonnementen beschikbaar zijn, zie je die hier.
bottom of page