top of page

"van een vol hoofd naar vol in het leven door ADHD coaching"

Samen met je ADHD coach naar meer rust in je hoofd.

Misschien ervaar jij wel een gebrekkige focus, een vol hoofd, stemmingswisselingen, besluiteloosheid, spanning, snel overprikkeld zijn, impulsiviteit  of te overdenkend, snel onderprikkeld zijn, druk van buiten of juist alleen druk van binnen.

Komt bij jou alles hard binnen, of duurt het heel lang voordat je de woorden ergens voor hebt gevonden? Kom je niet op gang of kun je juist niet meer stoppen met wat je aan het doen bent?

Wat een boel! Het wordt al druk als je het leest. Misschien heb je er 1 van of misschien ervaar je ze wel allemaal tegelijk. 

De kans is groot dat je al veel goedbedoelde tips hebt gehad die misschien niet, of maar even werkten. Tips en adviezen die nog meer druk of tegenslag met zich meebrengen. Tijd voor een andere aanpak!

 

Er is hoop!

Of het nou om werk, privé of  studie gaat. We denken in mogelijkheden, maken het toepasbaar en zorgen dat het beklijft. Zonder stress en gedoe (want daar heb je vast al genoeg van gehad). En mét motivatie. We vinden het belangrijk dat wat je leert of ontdekt over jezelf, je dat ook zelf kunt toepassen in het dagelijks leven zonder onze hulp. ADHD coaching is dan ook altijd op maat voor jou.

 

Je begint met een kennismakingsgesprek. Hier kun je ervaren of het klikt en wat het jou kan brengen. Dit is gratis en vrijblijvend. Het liefst doen we dit op locatie bij de coach, net als de coaching zelf. Woon je ver weg, of heb je weinig tijd? Dan is Online ook een optie. 

En oja: Geen zorgen als je zelf de rode draad niet kan vinden, daar helpen wij je wel bij!

Hier vind je de tarieven voor ADHD coaching

unnamed.jpg
Jasper020821-05.jpg

Kennismaken

Met een ADHD coach

In dit filmpje legt Bas uit wat je kan verwachten tijdens een eerste kennismaking met een ADHD coach.

Hij vertelt ook over zijn eerste keer kennismaken met een ADHD coach, toen Bas zelf net begon als coachee.

Ons ADHD-Team

Maak kennis met de trainers en coaches van ADHD masters. 

Klik op de foto om meer te lezen over zichzelf en hun extra expertises.

''Bij heel veel verschillende coaches en psychologen geweest voor mijn depressie''. Na paar afspraken bij ADHD masters een hele andere manier van denken echt top!'' 

nathan
character-man-face-happy-smile-cartoon-_edited.jpg

“Ik ben heel blij met wat ik geleerd heb tijdens onze sessies. Er is heel wat makkelijker rust in m’n hoofd te creëren. Ik heb veel dingen geprobeert maar dit werkt wél”

Nina
3.png

”Ik dacht eigenlijk dat ik een soort handicap had omdat ik ADHD heb, maar daar denk ik nu heel anders over. Mijn hoofd is rustiger en ik kan nu ook omgaan met mijn gevoel. Stukken beter!"

kim
cute-woman-face-cartoon-vector-_edited.jpg
Geen abonnementen beschikbaarZodra er abonnementen beschikbaar zijn, zie je die hier.
bottom of page