top of page
High Fives

samen Slimmer kijken naar ADHD

Omdat er wél iets mee te doen valt
''Wanneer je aan de overkant ziet hoe je jezelf zou willen zien en voelen. Als je graag over wil steken om daar te komen, dan zijn wij de brug''

Wie zijn Wij?

Wat is ADHD Masters?

Wij zijn een coach/trainers collectief, gespecialiseerd in ADHD. Allemaal gecertificeerd en een hoop levenservaring met ADHD en ADD. 

Ontstaan

ADHD Masters is opgericht door Bas den Blaauwen. Jarenlang heeft hij een drukbezochte coachpraktijk gehad in Berkel en Rodenrijs genaamd PuurBlaauw. Inmiddels is de praktijk uitgegroeid tot een groter geheel, waar wij ook mensen buiten Nederland coachen. Nadat er meerdere coaches zich aan wilden sluiten besloten we de naam te veranderen naar ADHD Masters.

Nu zijn we snel aan het uitbreiden en we zijn er natuurlijk ontzettend blij mee dat we zoveel mensen met ADHD mogen helpen naar meer rust in het hoofd.

Visie in het kort

Wij geloven dat ADHD gedrag niet persé oorzaak is, maar een gevolg. Een gevolg van een zenuwstelsel dat al veel te lang onder spanning staat. Niet dat dit het leuker maakt, maar door zo te denken kijken we dieper en werken we bij de kern. Daar waar ADHD gedrag eigenlijk ontstaat. Het resulteert in meer rust in hoofd en lijf, nieuwe breinpaadjes en het weer beter functioneren van de pre-frontale cortex.  Waardoor je jezelf o.a. beter kunt focussen, meer zelfvertrouwen krijgt en makkelijker op gang komt. Oftewel, de helpende stofjes mogen weer lekker goed stromen in je brein en jij voelt je fijn:). De resultaten spreken voor zich!

 

Neuroplasticiteit

We weten  dat het brein plastisch is en verbindingen kan maken en herstellen. Dat je brein de fijne stoffen, zoals bijvoorbeeld dopamine en serotonine, die je helpen motiveren en focussen weer goed kan laten stromen. Zodoende ook stressgerelateerde stofjes kan verminderen. Om dat te doen heeft je brein weer nieuwe connecties te maken, waar wij je mee helpen. Dit alles zorgt voor een meer ontspannen zenuwstelsel, vanwaar je gemakkelijkker kunt ontdekken wat voor je werkt, gemakkelijker leert, minder vergeet, meer ruimte in je hoofd hebt, je minder afgeleid raakt en je dus veel minder last van ADHD 'gedoe' zal hebben.

Waarom ADHD Masters?

Veel coaches

Er zijn veel ADHD coaches in Nederland. Allemaal met een mooi verhaal en de meeste met goede intenties. Wel vinden wij de kwaliteit van de coaching in veel gevallen te wensen over laat. 

Dit komt omdat coaching een 'vrij beroep' is. Iedereen mag zichzelf coach noemen en er zelf invulling aangeven. Zo zien we dat er met ADHD nogal veel aan de 'oppervlakte' wordt gewerkt. Leren plannen, gewoontes aanleren, vertellen hoe het moet. Oftewel aanpassen, aanpassen en nog eens aanpassen. Dat is nou precies wat een vol hoofd in de hand werkt. Wij doen het graag anders om jou écht te kunnen helpen.

Wat als je voor ADHD Masters kiest?

Wanneer je coaching of een training volgd bij ADHD Masters:

  • Je krijgt professionele kwaliteitscoaching en op maat voor jou. 

  • Je werkt met een moderne visie op ADHD, welke bewezen is te werken.

  • Jij bent eigenaar van je proces. Je krijgt handvaten en we werken naar jouw doelen. 

  • We hebben geen verwachtingen of oordelen, We leggen je dus niets op. De vooruitgang komt van binnen.

  • We kijken voorbij labels en werken dieper dan de gedragslaag. Daar waar het ontstaat dus.

  • We gaan voor een lange termijn effect. Jij leert jezelf ook te helpen.

  • Je krijgt meer autonomie, bewustzijn en zelfvertrouwen

  • We zijn open, eerlijk, rechtvaardig en geven je alle vrijheid in je ontwikkeling.

Ons ADHD-Team

Maak kennis met het snel groeiende team van ADHD masters.  Wist je dat we allemaal iets met ADHD hebben? Zo kunnen we jou tenminste écht begrijpen.

Maak kennis

Wij vinden het ook leuk om jou te leren kennen. We investeren graag in jou, zodat je op de juiste plek terecht komt. Neem contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking met een van onze ADHD-teamleden. 

bottom of page