top of page

'Werken' bij ADHD Masters

Bekijk hier hoe jij kunt aansluiten

Waar wij voor staan

Bij ADHD Masters staan we voor professionaliteit, vrijheid, kwaliteit, gelijkwaardigheid en vooral ontwikkeling.

Wanneer je aan de slag bent bij ADHD Masters vinden we het belangrijk dat je de wil hebt om te groeien. Daarmee komt de rest vanzelf. De minder ervaren coaches leren van de ervaren coaches om zo kennis weer door te delen. We staan achter de zienswijze dat ADHD een label is met veel verschillende, diepere oorzaken. Ten eerste een gespannen sympathisch zenuwstelsel en ten tweede het niet meer weten hoe het sympathisch zenuwstelsel weer te activeren. Mooi is jezelf af te vragen; 'wat maakt het sympathisch zenuwstelsel gespannen', en daar aan de slag. 

Wat levert het je op?

Dankbaarheid, waardering, verbinding, steun, plezier en voldoening. Althans, dat is wat het ons oplevert door te coachen en trainen met mensen. Ook krijg je de steun van je teamgenoten en tegelijkertijd de vrijheid om zelf te groeien, ontwikkelen en je eigen ideeën uit te ontwikkelen. 

Vacatures

ADHD- Coach

 

Ben jij die enthousiaste ADHD Coach die ons team wil komen versterken? 
 

Je bent een gecertificeerde ADHD Coach

Je hebt zelf ervaring met ADHD

Je bent zzp'er
 

Kan je bovenstaande punten met een ja beantwoorden? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking. 

Smiling Woman

Werken vanuit vrijheid en mogelijkheden

Solliciteer

Ben je geinteresseerd in een van de vacatures, wil je een open sollicitatie doen of wil je gewoon meer weten? Dan kun je een email sturen naar contact@adhdmasters.nl of het contactformulier invullen.

bottom of page