top of page
ADHD coach Noa kalmann bij ADHD masters

ADHD coach

Noa Kalmann

Coacht op locaties:

Amersfoort

online

Geeft trainingen:

Online trainingen

Masterclasses

Over ADHD coach Noa

Zo'n vier jaar geleden kreeg ik de diagnose ADD en als gevolg daarvan ben ik de ADHD Coach opleiding gaan volgen. Daarvoor werkte ik jarenlang als maatschappelijk werker binnen de GGZ. Ik wist prima wat ADHD was, maar... ik had in al die jaren niet geleerd te kijken naar de oorzaak en ik dacht vooral in problemen ipv mogelijkheden. 

 

De coachopleiding was voor mij de start van mijn persoonlijke ontwikkeling en daarmee is er een wereld voor mij opengegaan. Eerder had ik geen idee hoe ik mijn aandacht moest sturen, ik wist niet eens dát ik mijn aandacht kon sturen. Ik was zonder het door te hebben constant aan het overleven. Dit deed ik vanuit mijn oude, aangeleerde overlevingsstrategie die bij mij vaak inhield dat ik in een freeze of flight zat. Onbewust was ik van binnen druk met piekeren, uitstellen, imploderen, verdoven, pleasen, overcompenseren etc. Toch zag niemand wat aan mij, want ik was een meester geworden in het verhullen van mijn ware zelf, zelfs voor mijzelf! Tot de bom barstte, mijn spreekwoordelijke emmer overliep, mijn lijf weigerde door te gaan met maskeren en het tijd werd om mijzelf aan te kijken. Het is een vreselijk cliché, maar ik ben er achteraf godallemachtig dankbaar voor. 

 

Wat je van mij mag verwachten, is dat ik je ondersteun bij de zoektocht naar wat je tegenhoudt en vooral naar wat je werkelijk verlangt. Voor veel mensen geldt dat ze zó hard hun best doen om het goed te doen en om erbij te horen dat ze helemaal niet meer weten en voelen wat zij zelf willen. Dit is wat ik graag met je ga onderzoeken, zodat jij weer meer in contact komt met je werkelijke kern en jouw unieke kwaliteiten. Niet nóg beter je best doen, maar beter leren luisteren en begrijpen wat er in jou leeft. Daar zit de wereld namelijk écht op te wachten: authentieke, autonome, zelfbewuste mensen, want jezelf mogen zijn is zo helend.

 

Ik maak graag gebruik van NLP, Brainspotting, Systemisch Werk en de kracht van ademhaling, naast mijn eigen ervaring en intuïtie. 

Extra specialisaties
ADHD coach Noa Kalmann bij ADHD Masters

-NLP

-Brainspotting

-Systemisch werk

-Adem technieken

Maak kennis / plan een intake

ADHD coach Noa Kalmann bij ADHD Masters

Ga voor meer rust in je hoofd en neem hier contact op met deze ervaren ADHD coach. 

Bedankt voor de inzending!

Deze ADHD coach neemt binnenkort contact met je op!

IMG-20220131-WA0002 (1)_edited.jpg

"Noa heeft een hele relaxte energie om haar heen, die je vanaf moment 1 al helpt weer tot jezelf te komen. Met haar ervaring en kunde zit je bij Noa sowieso goed, wat er ook speelt binnen jouw snel verveelde ADHD-Brein''

- Bas den Blaauwen - Oprichter ADHD Masters

bottom of page