top of page
Graduating Students

ontspannen leren & Studeren

Doei studiestress, hallo leuke studententijd!

Hulp bij studeren met ADHD

Voor iemand met ADHD weegt studeren vaak nog een stukje zwaarder dan gemiddeld. De taken en afleidingen nemen veel ruimte in beslag in je hoofd.  Vermijden, uitstellen, afstellen of te lang moeten doorhalen om het bij te benen lijkt bijna vanzelfsprekend. De focus verdwijnt vaak volledig en soms missen we gewoon hele stukken informatie. Afleiding ligt altijd op de loer.

Misschien loop jij wel vast, ervaar je weinig motivatie, pieker je veel of voel je jezelf somber door al dat getob.

Wij helpen je!

Met concentratieproblemen, veel voelen en denken, niet in actie komen, overprikkeling en onderprikkeling en alles hierboven. Wij bekijken samen met jou waar je tegenaan loopt en werken naar oplossingen waar je de rest van je leven iets aan hebt.

Zo kun je bijvoorbeeld samen met ons  ontdekken wat je drijfveren zijn en hoe jij jouw manier van studeren hier op aan kan passen. Zo krijg je intrinsieke motivatie en ga je véél relaxter door je studietijd met veel betere cijfers. We denken in mogelijkheden en niets is te gek! In de tussentijd wil je natuurlijk ook aan je cijfers werken. Daarom werken we samen met Scriptium. Een totaalpakket waardoor jij je studie kan rocken, net als vele studenten die je al voor gingen! 

AEnB2UrHwY7ZrIaSrJ6xI7e_W94jr2J8foQMGPlZkX980sHws0flZOe5D7ILO77mh5OU5l08pL3PKCSeWu7ZhYcjcB

Studeren met ADHD

Coaching

Je kunt bij ons een coachtraject starten voor coaching bij studeren met ADHD. We hebben het dan over het mentale aspect van studeren.  Hoe zit je in elkaar? Waar kun jij invloed op uitoefenen, hoe ga je meer ontspannen de studie door en neem jij meer informatie in je op? 

Tijdens een ADHD- en studietraject ga je hiermee aan de slag, dienend aan jouw hulpvraag en waar jij tegen aan loopt. 

 Een studietraject is geheel op maat en we maken alles toepasbaar zodat jij direct de beste versie van jezelf kunt zijn.

 

Doei studiestress, hallo toffe studententijd!

Worstel je met jouw studie? Ben je overwhelmed door alle tentamens en vakken? Loop je steeds tegen dezelfde (mentale) muren aan? Zet dan de ultieme hulp in met ADHD Masters en Scriptium.

Scriptium & ADHD Masters

De ultieme studiehulp bij ADHD

ADHD Masters en Scriptium hebben hun krachten gebundeld om zo studenten met ADHD nóg vollediger te kunnen helpen tijdens de studie. Met een gereduceerd tarief.

Wij helpen je balans, rust en overzicht te creëren. Scriptium helpt je een voldoende te halen voor je opleiding en scriptie.

 

Alles in huis dus om jou te helpen. Een geweldige en unieke samenwerking waar jij als student de vruchten van gaat plukken!

  • studiebegeleiding

  • scriptiebegeleiding

  • statistiekbegeleiding

  • tentamentraining

  • ADHD coaching

  • ADHD masterclasses

  • ADHD trainingen

  • ADHD opleidingen

ADHD Masters

Diploma halen!

Stel je voor dat je op dat podium staat om jouw diploma te ontvangen. Zou dat een lekker gevoel zijn? Eindelijk geen zorgen meer over huiswerk, examens, scripties en het halen van je diploma.

Maar wat dan? Gelukkig weet je inmiddels al behoorlijk wat je wil.

Tijdens de sessies bij ADHD masters heb je namelijk veel meer richting gekregen. En ga je gemotiveerd de wijde wereld in na je studie.  

Ondertussen hielp Scriptium jou je studie voort te zetten en uiteindelijk een diploma in de wacht te slepen.

Doordat de begeleiders bij Scriptium heel goed snappen wat neurodiversiteit betekent (en gevoelig zijn voor jouw specifieke neurodiversiteit) hebben ze jou prettig kunnen begeleiden naar je diploma. 

 

Bij scriptium kan je terecht voor scriptiebegeleiding, bijles of tentamentraining. 

Throwing Caps

Stop met aanmodderen en 

start!

Het opzetten van jouw traject op maat begint allemaal bij een persoonlijke intake. Dat betekent dat je samen met een expert van Scriptium of ADHD Masters bespreekt waar je tegen aan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen. Bij Scriptium betekent dat dat je gaat praten over je studie, scriptie of vakkenpakket. Bij ADHD Masters gaat het over de onderliggende processen, belemmeringen en alles wat jou weer vooruit helpt. Deze intakes zijn vrijblijvend en gratis!

bottom of page