top of page
Graduating Students

Effectief leren & Studeren met ADHD

Doei studiestress, hallo leuke studententijd!

ADHD coach voor studenten

Voor iemand met ADHD weegt studeren vaak nog een stukje zwaarder dan gemiddeld. De taken en afleidingen nemen veel ruimte in beslag in je hoofd.  Vermijden, uitstellen, afstellen of te lang moeten doorhalen om het bij te benen lijkt bijna vanzelfsprekend. De focus verdwijnt vaak volledig en soms missen we gewoon hele stukken informatie. Afleiding ligt altijd op de loer.

Misschien loop jij wel vast, ervaar je weinig motivatie, pieker je veel of voel je jezelf somber door al dat getob.

Wij helpen je!

Met concentratieproblemen, veel voelen en denken, niet in actie komen, overprikkeling en onderprikkeling en alles hierboven. Wij bekijken samen met jou waar je tegenaan loopt en werken naar oplossingen waar je de rest van je leven iets aan hebt. We gaan het dan niet hebben over hoe je beter een planning kan maken of hoe je beter kan leren. Want als zulke tips voor je werkten hand je waarschijnlijk ook geen probleem. Geen zorgen, wij snappen dit. 

Zo kun je bijvoorbeeld samen met jou ADHD coach ontdekken wat je drijfveren zijn en hoe jij jouw manier van studeren hier op aan kan passen. Zo krijg je intrinsieke motivatie en ga je véél relaxter door je studietijd met veel betere cijfers. We denken in mogelijkheden en niets is te gek! Eventuele belemmeringen, daar helpen we je natuurlijk ook bij.  

Diploma halen!

Stel je voor dat je op dat podium staat om jouw diploma te ontvangen. Zou dat een lekker gevoel zijn? Eindelijk geen zorgen meer over huiswerk, examens, scripties en het halen van je diploma.

Maar wat dan? Gelukkig weet je inmiddels al behoorlijk wat je wil.

Tijdens de sessies bij ADHD masters heb je namelijk veel meer richting gekregen. En ga je gemotiveerd de wijde wereld in na je studie.  

Studeren met ADHD

Coaching kost tijd, maar levert ook meer tijd op.

Wacht niet langer, stop met luisteren naar die belemmerende gedachtepatronen waardoor je nog denkt dat je zelf alles op zou moeten lossen. In een paar sessies kan jij al veel lekkerder door je studie vliegen.

 Een studietraject is geheel op maat en we maken alles toepasbaar zodat jij direct de beste versie van jezelf kunt zijn.

 

Doei studiestress, hallo toffe studententijd!

Throwing Caps

Stop met aanmodderen en 

start!

Het opzetten van jouw traject op maat begint allemaal bij een persoonlijke intake. Dat betekent dat je samen met een expert van ADHD Masters bespreekt waar je tegen aan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen. Het gaat over de onderliggende processen, belemmeringen en alles wat jou weer vooruit helpt. 

bottom of page