top of page
ADHD coach Linda slichter ADHD Masters

ADHD coach & trainer

Linda Slichter

Coach locaties:

Voorschoten (vlakbij Leiden)

Online

Trainingen:

ADHD Practitioner

Online trainingen

Masterclasses

Over ADHD coach Linda

Herken je dit:

Je hoofd zit altijd vol

Je past je aan omdat dit nou eenmaal zo hoort

Je ziet, voelt en doet net even anders

 

Wil je dit:

Leven zoals JIJ dat graag wil

Meer grip hebben op je energie

Ontdekken waar jij van aangaat

 

Wat ga je leren:

Inzetten van jouw mooie kwaliteiten en ontdekken wat werkt voor jou

Hoe jij jouw vuur weer kan laten branden en de juiste keuze kan maken  

Regie krijgen over je leven met behulp van de juiste tools

 

Mijn naam is Linda Slichter, partner, moeder, oma en ervaringsdeskundige AD(H)D. Na vele jaren in het onderwijs te hebben gewerkt als leerkracht kwam ik tot de ontdekking dat ADD wel eens op mijzelf van toepassing zou kunnen zijn. Net als de leerlingen herken ik mij namelijk in “een vol hoofd”, overgevoelig, altijd “aan” staan, erbij willen  horen, zelfafwijzing en graag controle willen houden. Dat verklaart ook waarom ik deze leerlingen het juiste kan bieden: het voelt voor mij heel natuurlijk. 

Hier wilde ik meer van weten. Na een zoektocht kwam een opleiding als AD(H)D coach op mijn pad. Tijdens de introductie ging ik “aan”.  En voelde ik dat dit de juiste keuze zou zijn!!  Tijdens mijn opleiding heb ik veel herkenning ervaren en mogen ontdekken wie ik echt ben. Eén  van de waardevolle ontdekkingen die ik deed is dat ik gestuurd word door mijn kernwaarden: autonomie, verbinding, veiligheid maar ook ontwikkeling en uitdaging. Hoe ik mijn energie in balans kan houden. Ik heb ontdekt wat wel werkt voor mij, in plaats van hoe het hoort. Dat ik het leven kan leiden zoals ik graag wil. En dat ben ik gaan doen. Nu volg ik mijn passie: het verschil kunnen maken voor mensen met kenmerken van AD(HD) als coach en daarnaast werkzaam blijven in het onderwijs. De combinatie is ideaal: in het onderwijs coach en begeleid ik o.a. leerkrachten in het krijgen van meer inzicht in  leerlingen met AD(H)D en wat zij nodig hebben. In mijn  praktijk richt ik mij op het helpen van volwassenen die anders om willen gaan met ADHD of ADD.

En…..het is voor mij helemaal niet belangrijk of je een diagnose hebt. Als je herkenning vindt in de kenmerken, is dat voldoende.

Extra specialisaties
ADHD coach Linda slichter bij ADHD Masters

-Keuzes maken

-Uitstelgedrag.
-Telecoaching

-Teken je gesprek coaching
-Coaching in het onderwijs

Maak kennis / plan een intake

ADHD coach Linda Slichter bij ADHD masters

Ga voor meer rust in je hoofd en neem hier contact op met deze ervaren ADHD coach. 

Bedankt voor de inzending!

Deze ADHD coach neemt binnenkort contact met je op!

ADHD coach

"Als je bij Linda in coaching komt dan gaat ze er vol voor. Ze blijft doorleren en ontwikkelen wat resulteert in een groot kennisgebied. Linda is een ervaren coach die jou met liefde, passie en haar helpende aanpak weer lekker op de goeie weg kan helpen.''

- Bas den Blaauwen - Oprichter ADHD Masters

bottom of page