top of page

Het ADHD Coachtraject van Renate

Bijgewerkt op: 16 dec. 2022

Door coaching geniet ik meer van het leven

Vorig jaar kreeg ik op 44-jarige leeftijd de diagnose ADHD. Ik was overspannen, maar ik zou niet omvallen; dat zou mij echt niet gebeuren. Uiteindelijk kwam ik uit bij Bas. Hij coachte mij in 8 sessies en ik voelde mij naderhand gereset. Ik kan nu weer meer van het leven genieten.

Diagnose ADHD

Na het krijgen van de diagnose ADHD vielen er een heleboel dingen op zijn plek. Waarom ik ben wie ik ben en waarom ik doe wat ik doe. Maar ik had ook nog zoveel vragen en wist al helemaal niet hoe ik dit praktisch aan moest gaan pakken. Vanuit het centrum waar ik de diagnose kreeg, werd mij medicatie aangeraden. Het enige dat mij zou helpen, daar waren ze van overtuigd. Ik ben niet tegen medicatie. Ik heb het geprobeerd en het werkt ontzettend goed om focus te krijgen. Maar eigenwijs als ik ben, wilde ik eerst een andere manier uitproberen.

ADHD coach gezocht

Oke, ik heb blijkbaar ADHD. Maar ik kende verder nog niemand met ADHD, wist niet waar ik hulp moest zoeken. De combinatie van ADHD en coaching sprak mij erg aan. Lekker praktisch en baat het niet, dan schaadt het niet. Google is mijn beste vriend, dus ik kwam op deze website terecht. Ik vond het best spannend. Want wat nu als het niet zou klikken? Of wat als ik hem onderuit zou praten? Dan zou ik er niets aan hebben. Maar Bas stelde mij direct op mijn gemak door ‘gewoon 1 gesprekje te doen en dan wel weer te zien’.

Eerste kennismaking

De eerste keer dat ik Bas ontmoette, was ik druk en wiebelde ik alle kanten op. Door Bas zijn open en ontspannen houding voelde het meteen goed. Ik voelde mij veilig om mij open te stellen en verandering aan te durven gaan. De visie ‘Niks moet en alles is oké’ vind ik nog steeds een heel fijn uitgangspunt. Daarnaast is Bas ook ontzettend grappig. Dat vind hij zelf, maar ik ook! We hebben tussen mijn tranen door ook veel gelachen.

De coaching heeft mij veel gebracht

In maar 8 sessies is er zoveel voor mij veranderd. Ik heb geleerd om niet meer 10 stappen vooruit te denken, meer naar mijn gevoel te luisteren en hoe ik bewuster kan leven. Coachen via NLP vind ik vooral prettig omdat het heel praktisch is. Het past daarom bij mij. Deze coachingsessies hebben mij zoveel gebracht en ik voel mij zeer verreikt. In plaats van in een vechtmodus zitten, geniet ik nu weer meer van het leven.

Bedankt Bas!

Jeses, Bas, ik weet dat het jouw werk is, maar wat heeft deze reis een hoop met mij gedaan. Ik vond het heerlijk om door jou gecoacht te worden. Je tackelde mij precies op de juiste momenten. Precies wat ik nodig had! Ik vind je een ontzettend leuke vent en je bent supergoed in wat je doet. Ik bewonder de manier waarop jij in het leven staat. Vol in de geniet-modus!

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


bottom of page