top of page

Het coachtraject van Marco

Door: Marco Martens


Deze foto werd afgelopen augustus gemaakt, tijdens een teammeeting op de Herman Brood Academie. Ik wist nog niet dat het mijn laatste schooljaar zou worden. Ik had een mooier afscheid gewenst dan het afstandsonderwijs van de laatste maanden, maar ik ben dankbaar voor tien mooie jaren op de meest vooruitstrevende beroepsopleiding die ik ken.


Nu is het denk ik altijd spannend om een vast contract op te zeggen, maar je kunt je afvragen of het qua timing handig is om dat vlak voor het uitbreken van een pandemie te doen. Maar tijdens mijn ADHD-coachingstraject leerde ik te vertrouwen op mijn skills in plaats van zogenaamde vastigheid. Ik leerde te focussen op werk dat me energie geeft. Studenten en collega’s gaven me dat, maar onderwijsverplichtingen als centrale examens en burgerschapsopdrachten braken me op. Dat ging nooit ten koste van mijn studenten, wel van mezelf.


Ik vond het doodeng en enkele weken na het beëindigen van mijn dienstverband verdampte plan A: mijn bescheiden buffertje uitbouwen met een drukke festivalzomer. Ik kon niet anders dan doen waar ik goed in ben: schrijven en plannen maken. Hard werken. Financiering binnenhalen. Inmiddels komen er een paar mooie projecten van de grond en kreeg ik mooie opdrachten binnen. Genoeg om met vertrouwen de toekomst tegemoet te treden.

Ik twijfelde er niet aan of het goed zou komen, wel aan hoe het goed zou komen. En het antwoord is simpel: door de dingen te doen waar je energie van krijgt. Al weken zit ik lachend op de fiets naar mijn kantoor. Ontspannen. Ik wens het iedereen toe.

(S/O naar mijn coach Bas!)

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

 vestigingen 

Links

Nederland:

Amersfoort

Amsterdam centrum

Amsterdam Oost

Amsterdam West

Berkel en Rodenrijs

Broek in Waterland

Delft

Den Haag

Enkhuizen

Lisse

Teylingen

Vogelenzang (bij Haarlem)

Voorschoten ( bij Leiden)

Zweden:

Sunne 

ADHD Masters Logo. ADHD coaching op maat voor jou

ADHD Masters

Kvk: 71324755

BTW-ID: NL002048913B41

IBAN: NL14 INGB 0008 2821 13

Ontvang de nieuwsbrief

Bedankt voor het abonneren!

  • Picto adhd community los
  • Spotify
  • Youtube
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
  • TikTok
ADHD Masters is Executive contributor bij Brainz Magazine. Over ADHD, ADHD coaching en meer.
ADHD Masters ADHD coaching is aangesloten bij Core NLP. Een gedragscode voor de betere NLP en ADHD coach

© 2023 all rights reserved | ADHD Masters is onderdeel van PuurBlaauw HO |

bottom of page