top of page

Podcast 'Wat nou ADHD overstijgt 15.000 vaste luisteraars

bericht van 1-02-2024

Wij zijn niet zo van de cijfertjes, maar af en toe kijken we natuurlijk even hoe het er voor staat met de podcast. Wordt alles wat we delen wel beluisterd?

Toen we de laatste keer checkten zakten we even achterover in ons stoel. We wisten dat we meer dan 100 vaste luisteraars hadden, en recentelijk zijn we uitgebreid naar Apple play, waar we hopelijk ook wat meer luisteraars hadden, maar toen we gingen kijken bleken het er 15.000 te zijn. Dat deed wel even iets met ons! Marjolein en ik hebben een hele duidelijke missie met de podcast. We willen mensen duidelijk maken dat er meer is dan de standaard behandelingen betreffende ADHD. Er is zoveel meer waar wij als coach allang gebruik van maken en we vinden het belangrijk dat meer mensen dit gaan doorkrijgen en hopelijk wél de tools en inzichten gaan krijgen die ze nodig hebben om vooruit te komen met ADHD gedoe. Je begrijpt dat wij met ons bek open zaten te kijken naar het getal van 15.000.


Ok eigenlijk zat Ik zo kijken, Marjolein zat naar mij te kijken op haar scherm en stamelde iets in de trant van 'dat kan niet' en 'nee joh'. We snapten het niet want we vinden onszelf er helemaal niet goed in, maar vele narekeningen verder bleek het echt zo.


Daarom willen we iedereen ontzettend bedanken voor het luisteren en voor alle support die we krijgen! Inmiddels zijn we aan seizoen 2 begonnen en hopen nog vele afleveringen te maken!


Liefs,

Bas


P.s. We zijn op zoek naar een of meerdere sponsors om nog meer podcasts te kunnen maken. Misschien heb jij wel een mooi ADHD product, of een warm hart voor deze geweldige mensen en wil jij dat wij reclame voor jou maken in de podcast? Neem dan contact op via contact@adhdmasters.nl24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page