top of page
ADHD coach Marjolein Ligthart bij ADHD Masters

ADHD coach & trainer

Marjolein Ligthart

Coacht op locaties:

Den haag

Amsterdam

online

Geeft trainingen:

Neurodiversiteit voor managers

ADHD Practitioner

Online trainingen

Masterclasses

Over ADHD coach Marjolein

“Na vele omzwervingen in werk, van jaren in de jeugdhulpverlening naar jaren in het bedrijfsleven als projectmanager IT naar coach loopbaan en re-integratie, ben ik de opleiding ADHD Coach gaan doen. En wat een geweldige keuze was dat! Zelf ben ik ook niet onbekend met ‘de knop helemaal aan of helemaal uit’, beperkende overtuigingen, vermijden wat ik niet wil, in plaats van nastreven wat ik wél wil, veel plannen hebben, maar niet tot actie komen van volledig onderprikkeld naar volledig overprikkeld…en zo kan ik nog wel even doorgaan.

 

De benaderingswijze van het kijken naar wat wél werkt voor mij, hoe ik altijd weer terug kan naar balans, dat er altijd een nieuw paadje kan worden aangelegd dat me wél leidt naar een gewenste uitkomst..er ging een nieuwe wereld voor me open. En dan zijn er altijd nog ‘lows’ natuurlijk, die horen uiteindelijk ook gewoon bij het leven, maar vooral ook heel veel ‘highs’ of gewoon ‘in the middle’ en rustig genieten.

 

En om die deur voor mensen (weer) open te mogen zetten, die deur naar ‘wat wél kan’ en ‘hoe het wél werkt’ voor jou, samen op zoek gaan naar al dat moois, talenten en verlangens die begraven liggen onder het stof van de rest van je leven, dat ga ik heel graag met iedereen ontdekken die ergens voelt dat er meer moet zijn, dat het ook leuk mag zijn en dat je het leven mag léven in plaats van óverleven.”

 

Marjolein heeft HBO SPH gestudeerd. Inmiddels heeft Marjolein verscheidene coach en trainersopleidingen gedaan en heeft haar expertise uitgebreid met body & mind, wat helemaal gaat over rust in het hoofd en lijf creëren. 

Naast ervaren en succesvol ADHD coach Kun je Marjolein ook kennen van de podcast 'Wat nou ADHD?! Waar zij samen met haar co-host de diepte in gaat van ADHD.

Extra specialisaties
ADHD coach marjolein Ligthart bij ADHD Masters

-ADHD & Werk

-ReÏntegratie tweede spoor

-ADHD & School/studie

-Psyciatrische problematiek (KOPP)

-Dyslexie

-Body & Mind-Adolescenten en jongvowassenen

Maak kennis / plan een intake

8.png

Ga voor meer rust in je hoofd en neem hier contact op met deze ervaren ADHD coach. 

Bedankt voor de inzending!

Deze ADHD coach neemt binnenkort contact met je op!

IMG-20220131-WA0002 (1)_edited.jpg

"Ik vind Marjolein een hele fijne persoonlijkheid hebben met een hele relaxte energie om zich heen. Ze weet altijd net even die snaar te raken die je nodig hebt om verandering in te kunnen zetten. Echt een goede coach waarvan je merkt dat ze vanuit passie en liefde haar coachees begeleid.''

- Bas den Blaauwen - Oprichter ADHD Masters

bottom of page