top of page
Happy Team ADHD Masters.jpg

Bedrijfstrainingen

Impactvol

Op maat

Vakkundig

Onze klanten beoordelen onze trainingen gemiddeld met een 9,5

Het beste in jouw bedrijf en werknemers

Dat willen we allemaal, toch? 

Misschien heb je gemerkt dat dit nog niet altijd even makkelijk is. Iedereen is anders en heeft een andere benadering nodig. Tegelijkertijd zijn er bedrijfsregels en afspraken waar toch echt aan voldaan zal moeten worden. 
En dan hebben we het nog niet eens over dynamieken binnen het team.

Wat het ook is waar jij als manager of werkgever tegen aan loopt, bij ons kun je terecht. Met onze ervaring in neurodiversiteit en neurodivigentie zetten we voor jou en je team een training in, op maat en met impact.

" Er was een goede afwisseling tussen theorie en zelf aan de slag gaan. De trainers zijn super enthousiast en weten de materie goed over te brengen. "

-Manager Bol.com - via Sudytube

Trainingen voor werkgevers en leidinggevenden

Leidinggeven is geweldig en soms kan het ook nogal wat kopzorgen met zich meebrengen. Zeker als je begaan bent met je medewerkers. Jij bent immers ook maar een mens.

Als het gaat om neurodiversiteit hebben wij gemerkt dat best wat leidinggevenden graag willen voldoen aan wat nodig is voor de neurodivirgente werknemer, maar een beetje in het duister tasten over wat daar dan voor nodig is. Wat als het faciliteren van materialen niet genoeg is?

 

Enkele vragen die wij regelmatig krijgen van werkevers zijn:

''Hoe kan ik mijn werknemer helpen? Wat is er nodig? Wat kan ik doen? Waar ligt de grens van wat ik ga doen, hoe ver ga je?''

Daarbij zijn er vaak specifieke uitdagingen op de werkvloer te zien als het gaat om de neurodirvigente werknemer. Zoals:

 • Geen contact maken met het team

 • Dualiteiten (zoals wel heel goed werk leveren maar ook vaak afwezig).

 • vaak kortstondige absentie

 • time management issues

 • vaak communicatiefoutjes

 • grenzeloosheid

 • burn outs

 • Niet goed kunnen vertellen wat diegene nodig heeft

 • te groot of te klein opstellen binnen meetings of het team

 • Pleasegedrag (ja zeggen, nee doen)

 • en meer...

Uitdaging genoeg dus. En gelukkig is er meer mee te doen dan je nu misschien denkt.

Om jou te helpen de neurodivirgente werkenemers te helpen binnen jouw team, staan wij voor je klaar!

Je kunt contact opnemen om te mogelijkheden te bespreken en een offerte op te vragen.

Stuur een email naar contact@adhdmasters.nl of gebruik het contactformulier.

"Interessante training over hoe ons brein werkt, hoe dit het gedrag van ons op de werkvloer kan verklaren en hoe mee om te gaan. Deze training biedt een goede balans tussen theorie en praktijk. Een aanrader voor iedereen die geinteresseerd is in psychologie op de werkvloer."

-Review van een manager via Sudytube

Trainingen voor werknemers

Wanneer je een team hebt waar veel neurodivirgente mensen in zitten of je een team hebt dat veel werkt met neurodivirgente mensen kan een training gericht op dit onderwerp grote impact hebben. 

Voor een neurodivirgente werknemer kan de omgeving waar gewerkt wordt een grote impact hebben op het totale functioneren. Dat is vaak direct merkbaar wanneer er wordt gefaciliteerd met materialen zoals koptelefoons, stilteruimtes of speciaal ingerichte werkplekken. 

Wat wij vaak merken is dat dit dan wel helpt in het functioneren, maar het uiteindelijk vaak niet helemaal voldoet of het gedrag na een poos weer terugvalt. En dat net als de leidinggevende, de werknemer vaak in het duister lijkt te tasten als het gaat om weten wat er werkelijk nodig is voor diegene. Hoe mooi zou het zijn als de werknemer beter wist wat er écht nodig was? met burn-out preventie tot gevolg?

Vaak krijgen we van werknemers onder meer de volgende vragen:

 • Hoe kan ik functioneren op mijn werk?

 • Waarom is mijn energiepeil zo laag als ik thuiskom na werk?

 • Ik doe zo hard mijn best maar de werkgever ziet het niet

 • Ik weet niet wat ik nodig heb en kan niet vertellen.

 • Zit ik wel op de juiste plek?

 • Ik ben bang om fouten te maken

 • Hoe kan ik op tijd komen?

 • Hoe kan ik deadlines halen zonder zoveel stress?

 • Hoe kan ik mijn grenzen bewaken?

Vaak blijkt de oplossing hem niet in materialen te zitten, maar gaat het over wat de werknemer zelf belangrijk vindt, waar de energielekken zitten, wat diegene drijft en voedt. 

Onze trainingen voor werknemers zijn dan ook ingericht als een persoonlijke ontwikkelingstraining, in de context van het werk wat ze doen en wat er gevraagd wordt. Waarbij de deelnemer meer inzicht zal krijgen in hoe diegene werkt en wat er voor diegene nodig is. Dat helpt de werknemer én het bedrijf! 

Wil jij je werknemers een fikse boost geven? Dan staan wij voor je klaar!

Je kunt contact opnemen om te mogelijkheden te bespreken en een offerte op te vragen.

Stuur een email naar contact@adhdmasters.nl of gebruik het contactformulier.

Bas20230619-07_edited.jpg
DSC_1555_edited_edited.jpg

Kant en klare trainingen

Op dit moment wordt er druk geschreven aan trainingen die zo voor je klaarstaan en de pagina's welke daarbij horen. Wil je nu al meer weten? neem dan contact op!

Deze tariningen en meer liggen al klaar op de plank, te wachten op jouw team!

Een 2-daagse inhouse training speciaal gemaakt voor managers die te maken hebben met neurodiversiteit op de werkvloer. Gegarandeerde impact en leerplezier!

Een leuke communicatietraining voor werknemers om een betere communicatie op de werkvloer te bewerkstelligen.  Voor alle breinen. Gegarandeerde impact en leerplezier!

(h)eerlijke Reactie op pilot training - omgaan met neurodiversiteit voor managers

Ik heb deelgenomen aan de pilot-aflevering, en toen al was de workshop uitstekend. De facilitatoren weten inhoudelijk prima waar ze het over hebben. Ze brengen dit over met enthousiasme en humor, en een goede mix van theorie en activerende opdrachten. Ze brengen een stapel ervaring mee waardoor ze ook antwoord konden geven op elk van de vele vragen die in de loop van de twee dagen naar boven kwamen. Ik heb één sterretje ingehouden omdat het soms wat onduidelijk was hoe bepaalde concepten en oefeningen bij elkaar horen. (Dat euvel werd bij navraag overigens snel verholpen, en ik heb er alle vertrouwen in dat dit in toekomstige sessies duidelijker zal worden verteld.)

-Feedback van deelnemer via Studytube (anoniem)

Een greep uit onze klanten

01.Logo_Wallpaper-1-scaled.jpg
ryYWBXt67n5lwN8s.jfif
Bol.com adhdmasters .jpeg
LAN-Logo1.RGB__edited.jpg
bottom of page